/1/115027_Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje-wp-upload/pic.jpeg /cache/Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje_1_115027.jpg 0 /2/115027_Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje-wp-upload/pic.jpeg /cache/Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje_2_115027.jpg 1 /3/115027_Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje-wp-upload/pic.jpeg /cache/Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje_3_115027.jpg 2 /4/115027_Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje-wp-upload/pic.jpeg /cache/Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje_4_115027.jpg 3 /5/115027_Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje-wp-upload/pic.jpeg /cache/Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje_5_115027.jpg 4 /6/115027_Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje-wp-upload/pic.jpeg /cache/Šport-fitnes-števec-korakov-hoje-fitnes-kalorij-uresničevanje_6_115027.jpg 5

Šport Fitnes Števec Korakov Hoje Fitnes Kalorij Uresničevanje Korak Štetje Prenosni Digitalni Tiho Multi-Funkcijo Natančnot

trgovina
€6.32 €13.44

Barve:
Količina:

Zagotovljeno varno checkout

Bullet Točk:

1、Kalorije Ocena: Uporaba 3D 3-osni senzor tehnologija, sledenje vaše dnevne aktivnosti z izredno visoko natančnost.In to lahko prikaz ocenjene kalorije.

2、7 Dni Pomnilnik: do 7 dni dejavnosti, se samodejno shranijo, tako lahko ostanete motivirani in sledenje napredku.Samodejno resetira ob polnoči, lahko preprosto spremljate dnevni tempo, razdaljo in dejavnosti.

3、Enostaven za Uporabo: Ni potrebe, ki visi vrv, le trnek na pasu zanke, ali dal v žep ali torbo.Simple design, enostaven za uporabo.

4、Suitabe Skupine: Ni treba prenesti ali se povežete s pametnim telefonom.Primerno za vse starosti (odrasli, upokojenci in otroci).Navodilo za uporabo je enostaven za branje, ki vodi celoten postopek.

5、Korakov/Kalorij Poti: Sledi korakov in kalorij.Če ne gibanje je zaznana 3 minut, se samodejno preklopi sleep način in deluje, ko začnete gibljejo, še enkrat.

1.Kalorije Ocena: Uporaba 3D 3-osni senzor tehnologija, sledenje vaše dnevne aktivnosti z izredno visoko natančnost.In to lahko prikaz ocenjene kalorije.

2.7 Dni Pomnilnik: do 7 dni dejavnosti, se samodejno shranijo, tako lahko ostanete motivirani in sledenje napredku.Samodejno resetira ob polnoči, lahko preprosto spremljate dnevni tempo, razdaljo in dejavnosti.

3.Enostaven za Uporabo: Ni potrebe, ki visi vrv, le trnek na pasu zanke, ali dal v žep ali torbo.Simple design, enostaven za uporabo.

4.Suitabe Skupine: Ni treba prenesti ali se povežete s pametnim telefonom.Primerno za vse starosti (odrasli, upokojenci in otroci).Navodilo za uporabo je enostaven za branje, ki vodi celoten postopek.

5.Korakov/Kalorij Poti: Sledi korakov in kalorij.Če ne gibanje je zaznana 3 minut, se samodejno preklopi sleep način in deluje, ko začnete gibljejo, še enkrat.

Značilnosti:

1.3 D pedometer, korake, razdaljo, kalorije, dnevne cilje, 7-dan spomina.

2.Enostavno dal v žep ali visi na vaši keychain, hoditi ali teči za izboljšanje vašega zdravja.

3.Preprost in enostaven za uporabo, primeren za vsakogar, ki potrebuje natančne 3D pedometer.

4.Sledi korake, km/metrov, kalorij, minutah in prikazuje čas dneva.To je napaka popravek funkcijo.

5.Kot nalašč za vse (vključno z otroki), da ohranijo motivacijo za vadbo.Prav tako lahko preprosto obesite pedometer na pes ovratnik za dejavnosti na prostem.

Specifikacija:

Velikost: približno 7,6 cm x 4.5 cm x 1 cm/ 3 x 1,7 x 0,4 cm

Baterija: CR2032 gumb baterija

Seznam Vsebine:

1*Pedometer

1*Navodila Za Uporabo

Sku: w115027


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: LED Svetilka

Oznake: dodatek fitnes, sprehajalne palice vadbe, meizu pedometer, sandali fitnes korak, korak fitnes ure, južnoafriški šport, x korak čevlji, calori korak števec, carprie watch fitnes, kalorij farfalle testenine.

Mnenja Strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena

Sorodni izdelki

Izdelki, ki jih lahko tudi želeli videti