/1/137058_Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki-wp-upload/pic.jpeg /cache/Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki_1_137058.jpg 0 /2/137058_Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki-wp-upload/pic.jpeg /cache/Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki_2_137058.jpg 1 /3/137058_Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki-wp-upload/pic.jpeg /cache/Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki_3_137058.jpg 2 /4/137058_Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki-wp-upload/pic.jpeg /cache/Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki_4_137058.jpg 3 /5/137058_Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki-wp-upload/pic.jpeg /cache/Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki_5_137058.jpg 4 /6/137058_Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki-wp-upload/pic.jpeg /cache/Shinygem-nezakonitih-morski-sediment-kamen-priključki_6_137058.jpg 5

ShinyGem Nezakonitih Morski Sediment Kamen Priključki Pribor pozlačeni Naravni Biser Bangle Priključek Za DIY Nakit, Izdelavat

Biseri & Nakit, Izdelava
€1.97 €3.03

Barve:
Količina:

Zagotovljeno varno checkout

1. Pozdravljeni, za stranke.Prosimo, bodite bolj pozorni, preden se odločite za nakup.Ker je glavni kamen za ta izdelek je naravni biser (obstajajo nekatere razlike v barvo, obliko in teksturo), je izdelek prejel je lahko nekoliko drugačna od barve in oblike na sliki. 2. Če morate izbrati določeno obliko ali barvo, prosim, pustite nam sporočilo in bomo šli ven na naš način, da to storite za vas. 3. Mi vas spomnil, da izberete logistika način.Če izberete untracked logistiko, bo to trajalo dlje časa, da se prevoz in obstaja verjetnost, da bo izgubil.Če želite bolj varno logistični pristop, lahko izberete logistika priporoča platformo.

O Kakovosti Izdelkov zagotovljena - Vse blago, ki se bo treba preveriti vsaj dvakrat za nadzor kakovosti inšpektorji pred odpremo.Fotografije Beležke, Vse slike so bile posnete v naravi,kot vsi zasloni niso enaki kot za fotografiranje ali svetlo izpostavljenosti in tako naprej,barvo se lahko malo drugačen,to ni kakovost vprašanje,pls v naravi prevladujejo.Velikost Opombe - velikost blaga, je dejansko meritev,bo majhna velikost napake zaradi različne metode merjenja. 1. Čas dostave je zaradi lokalne navade,nekateri strogo država bo zamuda več dni. 2. Ki želijo dostave nujno,pls izberite hitro, kot so DHL express/FEDEX/UPS in itd.Oznaka 3. Za zagotovitev, prejmete paket brez dajatev,smo običajno ugotovi kot "darilo"ali "vzorcev"na nižjo ceno,če imate poraba vrednosti,pls sporočilo, da nas na čas,hvala.Povratne informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni,pls pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.bomo narediti najboljše, da se reši vse težave in vam ponudimo najboljše storitve za stranke.

Sku: w137058


  • Nakit Ugotovitve Tip: Priključki
  • Značilnosti Izdelka: 24k pozlačeni
  • Postavka Višina: 0.5cm
  • Postavka Premer: 4cm
  • Blagovna Znamka: SHINYGEM
  • Element Širina: 2cm
  • teža: Approx.20g
  • Številka Modela: SSJC007
  • Kamen Velikost: Cca.20-45mm
  • Postavka Vrsta: Nakit Ugotovitve
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Dolžina: 4cm
  • Material: morski sediment jasper
  • Element Teža: 10g

Oznake: zapestnica pingvin jasper, casey stoner ure, priključek zlati quartz, jasper kamniti obraz, pribor zgleduje morje, stud zlato, ki je napolnjena earings, zapestnica jasper kamen zelene, bleščice nosorogovo noge, gemstone, dragih kamnov, , srebro 4ing znanja.

Mnenja Strank

Temelji na 5 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
Spongebob Miro

Izgleda nič všeč, q kamen sem naročila in se fotografirali v redu. Hvala, ker ste.

Pamarja01

Lepo. Dobre barve!

Heychow1986

Pakirani Super, prispel v 40 dneh

Irina Rynok

super

Eysan Atas

Lepe, dobre barve

Sorodni izdelki

Izdelki, ki jih lahko tudi želeli videti