/1/2455_Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj-wp-upload/pic.jpeg /cache/Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj_1_2455.jpg 0 /2/2455_Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj-wp-upload/pic.jpeg /cache/Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj_2_2455.jpg 1 /3/2455_Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj-wp-upload/pic.jpeg /cache/Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj_3_2455.jpg 2 /4/2455_Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj-wp-upload/pic.jpeg /cache/Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj_4_2455.jpg 3 /5/2455_Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj-wp-upload/pic.jpeg /cache/Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj_5_2455.jpg 4 /6/2455_Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj-wp-upload/pic.jpeg /cache/Kolo-zavore-ročica-ultra-lahkega-aluminija-ročaj_6_2455.jpg 5

Kolo Zavore Ročica Ultra-lahkega Aluminija Ročaj Za Gorske Ceste, Kolesarske Mala Kolesa Zložljiva Kolesa in Visoko Trdnost Dodatkit

Dele Koles
€12.70 €30.24

Barve:
Količina:

Zagotovljeno varno checkout

Bullet Točk:

1、Material: Aluminij zlitine material, visoko trdnost.

2、Proces: CNC postopek, ultra-lahkih votlo.

3、Enostaven za Uporabo: nastavitvenega vijaka lahko nastavite razdaljo med zavorno ročico in krmilo, in nastavite ustrezno mesto glede na velikost posameznika palm.

4、Univerzalno Vgradnjo Premer za 22,2 mm: za 22,2 mm univerzalno premerom, ki je primerna za večino modelov in vozila dodatki na trgu.

5、Priporočena Uporaba: kraj, kjer Je super lahka zavorne ročice za konec sukanca je majhen, in je priporočljivo, da uporabite gorskih zavorni kabel ali shift kabel z nekoliko manjšo glavo.

Opis:

Aluminij Zlitine Zavorno Ročico nastavite razdaljo med zavorno ročico in krmilo, in nastavite ustrezno mesto glede na velikost posameznika palm.

Specifikacije:

Ime izdelka: Aluminij Zlitine Ročice Zavore

Material: aluminij zlitine

Teža: 54 g o

Barva: Črna

Zaslonka: o za 22,2 mm/0.87 v

Postopek: CNC postopek, lahke, votle design

Seznam Vsebine:

Aluminij Zlitine Ročice Zavore*1 Par

Opomba:

Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi, kot je v resničnem življenju.

Sku: w2455


  • Blagovna Znamka: RIDECYLE
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: prius kolo, ultra zložljivo kolo, mcqueen kolo, kirin kolo, silikonski zložljiva pokal mala, fixi e kolo, medenina ročice zavore, lebel ročice zavore, ferrule ročice zavore, bl ročice zavore.

Mnenja Strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena

Sorodni izdelki

Izdelki, ki jih lahko tudi želeli videti