/1/24835_Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth-wp-upload/pic.jpeg /cache/Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth_1_24835.jpg 0 /2/24835_Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth-wp-upload/pic.jpeg /cache/Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth_2_24835.jpg 1 /3/24835_Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth-wp-upload/pic.jpeg /cache/Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth_3_24835.jpg 2 /4/24835_Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth-wp-upload/pic.jpeg /cache/Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth_4_24835.jpg 3 /5/24835_Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth-wp-upload/pic.jpeg /cache/Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth_5_24835.jpg 4 /6/24835_Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth-wp-upload/pic.jpeg /cache/Sony-ps4-krmilnik-ps4-brezžični-gamepad-ps4-bluetooth_6_24835.jpg 5

Sony Ps4 Krmilnik PS4 Brezžični Gamepad PS4 Bluetooth Controller Igre Pribor Ps3 Gamepad EU Različica Za PS4 Prot

Video Igre
€9.28 €14.51

Barve:
Količina:

Zagotovljeno varno checkout

EU Različica Sony Ps4 Krmilnik PS4 Brezžični Gamepad PS4 Bluetooth Controller Igre Pribor Ps3 Gamepad Za PS4 Pro

Pomembno obvestilo:

Prijatelj, od 1. Maj, spremenili smo izdelke, ki jih prodajajo danes.Mi ne prodajo original nov Sony krmilnik za nekaj časa, ker je bila prekinjena.

To ni original Sony PS4 krmilnik, to je PS4 krmilnik sestavljeni na Kitajskem od deli originalni krmilnik.Naš testni video je zgoraj, in je delal odlično.

Opomba: Računalniki brez Bluetooth zmogljivosti morali uporabiti Bluetooth sprejemnik.

Opomba 2: Če kupite krmilnik ločeno, ne boste dobili Sony USB kabel, vendar smo se bom vrgel v dodaten USB kabel.

OPOMBA 3:Dragi prijatelji, PS4 igre, zgoščenke smo prodali so vse originalne plošče, ki so kupili neposredno od igralcev.Čeprav je to uporabljajo disk, ga je mogoče brati kot običajno.Podpira tudi angleščina, in je ne podpira prenosa DLC.Ko proda, ne podpiramo, izmenjujejo ali povratni, in če ste zelo zaskrbljeni zaradi tega, ne priporočamo, da ga kupite.(Opomba: Če potrebujete dodatne informacije, nas prosimo kontaktirajte.)

Naš najbolj udobno, intuitivno krmilnik kdaj izdelani.Zdaj še bolj, in na voljo v različnih barv in stilov.

--Natančnost Nadzora, ki ponuja igralcem popoln nadzor nad vse svoje igre.

--Delitev na dosegu Vaših Prstov: Na gumb SHARE vam omogoča, da naložite igranja video posnetke in posnetke zaslona ali live-stream vašega igranja, medtem ko se igra v teku.

--Nove Načine, da Igrajo: Funkcije, kot so sledilne ploščice, integrirana luč vrstica in vgrajeni zvočnik ponudi nove načine, kako bi izkušnje in interakcijo s svojim igre.

PC povezava bluetooth: ob istem času, imajo PS4 ročaj DELEŽ in PS4 tipke, približno 5 sekund kasneje, PS4 ročaj lučka začela utripati, hitro za bluetooth naprave, ki uporabljajo RAČUNALNIK za iskanje zdaj lahko vidite, imenovano "Wireless Controller" za napravo bluetooth, ujemanje lahko (opomba: ko odprete PC iskanje naprav bluetooth prvi, takoj pritisnite kombinacijo tipk da odprete palčko modra ujemanje)

Rafinirano analogni palice in sproži

Dobili rob z veliko ostrejši čut za nadzor nad igro in dejanja.

Lightbar

Glej še več vaših igre z integriranim svetlobe bar, ki žari z različnimi barvami glede na to, v igri ukrep - zdaj vidna na sledilno ploščico.

USB baterija polnjenje

Polnjenje upravljavca notranje baterije od vaše PS4 vrata USB, ki vam brez težav polnjenje, kot boste igrali.

Stereo slušalke jack

Rafinirano analogni palice in sproži

Senzorji gibanja

Rock in roll, kot zelo občutljiv zgrajena v pospeška in vrtavka zaznavanje gibanja, nagibanje in vrtenje vaš brezžični krmilnik.

Vgrajen zvočnik

Pripeljite svoje igre na življenje in slišati vsako podrobnost z zvočnimi učinki, ki prihajajo neposredno iz vašega brezžičnega krmilnika.

Polnilna Postaja

Moč do dveh brezžičnih krmilnikov hkrati s tem uradni polnjenje baze.

Sku: w24835


  • Certificiranje: Noben
  • Vrsta: Blazinice
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Združljiv Znamko/Model: Sony
  • Paket: Da,
  • Blagovna Znamka: Sony
  • Vrsta Vmesnika: bluetooth
  • SONY Model: playstation2, PlayStation3

Oznake: ps3 24 krmilnik, telefon ps5, klobuk video igre, gamepad za pc bu, ps4 original 011, sony kocka, ps4 playstation 4 strojne opreme, undefined hlače, moški gamepad, krmilnik trotadora.

Mnenja Strank

Temelji na 2 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
Rr Vadim

Super dobro Paket odličen izdelek še ni test videl vem, za Božič, za moj sin, moj marqe vedo ps4 z polnilnik za polnjenje krmilnik

Roudybush

Dva meseca prepozno.

Sorodni izdelki

Izdelki, ki jih lahko tudi želeli videti