/1/8592_99-kojic-kisline-v-prahu-kreme-derivati-zavira-melanin-wp-upload/pic.jpeg /cache/99-kojic-kisline-v-prahu-kreme-derivati-zavira-melanin_1_8592.jpg 0

99% Kojic Kisline v Prahu Kreme Derivati Zavira Melanin Dvojno Palmitate zob Freckle Stabilnost Zmanjšanje Pigmentniht

Za Nego Kože Orodja
€1.80

Barve:
Količina:

Zagotovljeno varno checkout

Ime izdelka: Kojic kislina [Specifikacija]: 10g 【Garancijskega Obdobja】: 24 mesecev [Storage]: Shranite v hladen, suh in temen, in visoko temperaturo mesto. 【Vsebine】: ≥99% [Videz]: bela acicular kristaliničnega prahu 【Uporabo】: 1. Uporablja na področju kozmetike.Za zob, v človeško kožo, tirozin opravi kompleksa oksidacije in polimerizacije z proste radikale kisika pod catalysis za proučevanje in končno synthesizes melanin.Kojic kisline zavirajo sintezo proučevanje, tako da se lahko močno zavirajo nastajanje melanina v koži.To je varna in non-toksične, in ne bo povzročila leukoplakia.Zato, Kojic kislina je bilo oblikovano v losjoni, obrazne maske, losjone in krem kožo.Je v zob kozmetike.Kojic kislina v koncentraciji 20ug/ml lahko zavirajo 70~80% dejavnosti različnih proučevanje (ali polifenolov oksidaza PPO).Priporočljivo je, da dodate za 0,2~1.0% v kozmetiki.

2. Na področju predelave hrane, kojic kislina se lahko uporablja kot aditiv za živila, da so anti-korozijsko, svežino in anti-oksidacija učinkov.Poskusi so dokazali, da kojic kisline zavirajo pretvorbo nitrit v slanino, da rakotvorne nitrosamines, in dodatek kojic kislino, da hrana ne bo vplivalo na okus, aromo in teksturo hrane; kojic kislina je tudi proizvodnja maltol in etil maltol Surovin, v predelavo živil, uporabe različnih kojic kislina je zelo širok.

Sku: w8592


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Postavka Vrsta: Povratne Steklenice
  • Številka Modela: 10 g

Oznake: jioan kreme za beljenje, hdpe 2 steklenic, moški kreme za beljenje, vajin kreme za beljenje, original kojic san milo, 2001 stabilizator, kojic gluthatione milo, kojic asid v prahu, povratne steklenice hdpe, acido kojic milo.

Mnenja Strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena

Sorodni izdelki

Izdelki, ki jih lahko tudi želeli videti